Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
tyopoyta.jpg
 
 

Palvelumme

 
 

Saneeraus

Saneeraus

Rakentamisen ja saneerauksen osaamme parhaiten.

Pienet pintaremontit, kokonaisvaltaiset peruskorjaukset tai erilaiset asennukset. Kohteesi voi olla kylpyhuone, keittiö, terassi, mikä tahansa rakennuksesi osa tai tila, joka kaipaa huolenpitoa tai muutosta. Kohteinamme ovat olleet niin sairaalan pintaremontti, kuin kerrostalohuoneiston olohuoneen maalaus. On se sitten mikä tahansa, lupaamme katsoa pintaa syvemmälle. Selvitämme aina millaiset toimenpiteet saavat investointisi säilyttämään arvonsa mahdollisimmin pitkään. Kysy tarjous.

Lue lisää

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen

Halunamme on olla luotettava uudisrakentaja ja tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi. 

Uudisrakentamisen palveluihimme kuuluvat mm. omakoti-, liike- ja toimitilarakentaminen, asuntorakentaminen sekä julkinen rakentaminen. Vahvuutenamme on laatu. Kun tehdään kerralla hyvin, näkyy se erityisesti kustannustehokkuudessamme. Aikataulujen ja arvioitujen kustannusten pitäminen on tekemisemme perusta.

Lue lisää

 

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelua suurella sydämellä.

Sisustushaaveiden todeksi piirtäminen vaatii vahvaa ja avointa suunnittelijan ja asiakkaan välistä yhteistyötä. Sinun tärkein tehtäväsi on kertoa mitä tilalta toivot. Minun tehtäväni on kuulla toiveesi, mukauttaa ne tilaan ja rakennukseen sopiviksi. Tehtävänäni on myös ehdottaa ratkaisuja, joita et olisi osannut itse edes ajatella ja tämän jälkeen löytää paras mahdollinen ratkaisu halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Kun tila on suunniteltu hyvin, tehostuu rakentamisen kustannukset ja virhelyönneiltä säästytään. 

Kerro sisustushaaveistasi ja tehdään niistä yhdessä totta, Riikka.

Lue lisää