Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
lsf-0307web.jpg
 

Saneeraus

Rakentaminen ja remontointi on sitä mitä osaamme parhaiten.

Pienet pintaremontit, kokonaisvaltaiset peruskorjaukset tai erilaiset asennukset. Kohteesi voi olla kylpyhuone, keittiö, terassi, mikä tahansa rakennuksesi osa tai tila, joka kaipaa huolenpitoa tai muutosta. Kohteinamme ovat olleet niin sairaalan pintaremontti, kuin kerrostalohuoneiston olohuoneen maalaus. On remontin kohteena mikä tahansa, lupaamme katsoa pintaa syvemmälle. Selvitämme aina millaiset toimenpiteet saavat investointisi säilyttämään arvonsa mahdollisimmin pitkään. Ja muistathan, että voit saada teettämiisi töihin kotitalousvähennystä.

Suoritamme ammattitaitoisesti toiveittesi ja tarpeittesi mukaan tilatun työn, oli se sitten mitä tahansa kivijalan ja piipunhatun väliltä.

Meillä on VTT:n myöntämä sertifikaatti märkätilojen vesieristeasennuksiin. Kysy siis tarjous kylpyhuoneremontista. Saat remontin halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Sähkö- ja putkityöt hoidamme kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Näin isommatkin kokonaisuudet saadaan tehtyä mutkitta, eikä Sinun tarvitse asiakkaanamme huolehtia ylimääräistä.

Laatu-JJ on myös asennuspuolella hyvin aktiivinen. Jos mielessäsi on vaikkapa uuden keittiön asennus, on meillä kokemusta eri keittiövalmistajien kalusteasennuksista vuosien ajalta.

                                                                                                         OTA YHTEYTTÄ