Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
brandikuvaus-riikkakoistinen-web-31.jpg
 


 

Sisustussuunnittelu

Sisustushaaveiden todeksi piirtäminen vaatii vahvaa ja avointa suunnittelijan ja asiakkaan välistä yhteistyötä. Sinun tärkein tehtäväsi on kertoa mitä tilalta toivot, mitkä ovat unelmasi. Minun tehtäväni taas on kuulla sinun toiveesi, mukauttaa ne tilaan ja rakennukseen sopiviksi, ehdottaa ratkaisuja joita et olisi osannut itse edes ajatella ja tämän jälkeen löytää paras mahdollinen ratkaisu halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Kun tila on suunniteltu hyvin, tehostuu rakentamisen kustannukset ja virhelyönneiltä säästytään.


 

brandikuvaus-riikkakoistinen-web-43.jpg

Voinko auttaa?

Meillä jokaisella on unelmia ja haaveita kotimme suhteen. Välillä on vain vaikea napata punaisesta langasta kiinni. Silloin on hyvä kääntyä sisustussuunnittelijan puoleen.

Työni lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset toiveet. Pyrin työssäni kauniiseen ja harmoniseen, sekä käytännölliseen ja toimivaan lopputulokseen.

Autan mielelläni niin pienemmissä kuin suuremmissakin kodin, kesämökin sekä myös julkisten tilojen sisustussuunnittelussa. 

 

brandikuvaus-riikkakoistinen-web-34.jpg

Sisustussuunnittelu koostuu lukuisista eri osa-alueista. Projekti voi pitää sisällään kaikki osa-alueet tai vain osan niistä:

  • Tilasuunnittelu: kodin eri huonetilojen mitoituksen ja toimintojen suunnittelu

  • Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

  • Kiintokalustesuunnittelu: keittiö, vaatesäilytys, liukuovitilanjakajat, kodinhoitohuoneet ja kosteiden tilojen kalustesuunnittelu

  • Irtokaluste- ja valaistussuunnittelu

  • Tekstiilisuunnittelu; verhot, matot sekä muut kodin tekstiilit

 
 

Kotien sisustussuunnittelu

 

6749c1cf-9030-4f30-be82-7298ea258b6b1534137311.jpeg

 

Yritysten tilasuunnittelu

 

c6fbe5f1-e2f4-44cb-8eff-6cfa5fcdb467.jpeg

 

Sisustusneuvonta

 

42204f28-4363-4584-ac7f-012e558fecd0.jpeg

 

                                                                                                                  TOIMINTAMALLI:

 

01 ALKUKARTOITUS

Jokainen yli kolme tuntia kestävä suunnittelu alkaa veloituksettomalla alkukartoituksella. Tapaamisen aikana selvitämme minkälaisia tarpeita ja toiveita sinulla on sisustussuunnitelman suhteen. Käymme läpi projektin laajuuden sekä mahdollisen budjetin. Tämän jälkeen annan kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä, jonka sisällöstä olemme sopineet kartoituskäynnillä.

 

02 SUUNNITTELU

Suunnitteluun kannattaa varata hyvin aikaa. Projektin laajuudesta riippuen suunnittelu voi kestää kahdesta viikosta muutamaan kuukauteen. Suunnittelutyö vaatii ajatustyötä ja kohteeseen sekä asiakkaan tyyliin ja eri materiaaleihin tutustumista.

Aloitan suunnittelun aina laatimalla mood boardin toiveistasi, rajaten näin tyylisuuntaa, käytettäviä sävyjä, materiaaleja ja muotoja. Sillä kuvien avulla on vaan niin paljon helpompi varmistaa että olemme samoilla linjoille tyylin suhteen. Mood boardin hyväksymisen jälkeen aloitan varsinaisen suunnittelutyön. Suunnittelutyöhön sisältyy projektin laajuudesta riippuen yksi tai kaksi korjauskierrosta.


 

03 VIIMEISTELY

Viimeistelyvaiheessa, korjauskierrosten jälkeen hiotaan suunnitelmat lopullisiin muotoihin. Keskustelujen ja palautteenannon kautta saamme valmiiksi upean kokonaisuuden, joka vastaa toiveitasi niin visuaalisesti kuin myös toiminnallisesti.

Viimeistelyvaiheessa kokoan suunnittelukansion valmiiksi, joka sisältää tuotekuvat, materiaali- ja tuotelistaukset,  tilan 3D-kuvat, tarvittavat seinäprojektio- ja pohjakuvat mittakaavassa sekä tilamuutospohjakuvat.