Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
lsf-0352web1810861003.jpg
 

Omakotitalo

Tämä kaunis kohde on 1951 rakennettu rintamamiestalo, joka oli edellisen kerran remontoitu 90- luvulla. 

Talon kaikki kolme kerrosta remontoitiin. Pohjakerroksessa uusittiin putkia ja remontoitiin kaikki märkätilat. Kylpyhuone, sauna ja oleskelutila uusittiin täysin putkia, eristyksiä, valaistusta ja pintaa myöden. Lisäksi tehtiin alakertaan pieni wc kylpyhuoneen yhteyteen. 

Keskikerrokseen tehtiin vesikiertoinen lattialämmitys kuistille, eteiseen ja keittiöön. Keittiön ja entisen makuuhuoneen välinen seinä purettiin ja makuuhuoneesta tuli perheen ruokailuhuone. Uuden ruokailu huoneen ja olohuoneen välinen oviaukko suurennettiin ja näin tiloja erottaa nyt kauniit pariovet. Kaikki seinä- ja lattiapinnat uusittiin tässä kerroksessa. Keittiössä uusittiin myös valaistus, taso ja kodinkoneet. 90- luvulla hankitut täyspuiset siniset kaapistot maalautettiin valkoisiksi ja sijoitettiin tilassa uudelleen. 

Yläkerrassa purettiin kahden makuuhuoneen välinen väliseinä, jotta saatiin iso ”master bedroom” ja vaatehuone. Myös yläkerran kylpyhuone saneerattiin täysin. Muutoinkin kaikki asunnon pinnat käsiteltiin joko maalilla tai tapetilla. Esimerkiksi talon sisäportaat hiottiin ja maalattiin. Portaat olivat ennen käsitelty lakalla ja lapsiperhearki oli arvatenkin jättänyt jälkiä lautalattiaan- ja portaisiin.


Kuvia kohteesta

 
 

Muut kohteet