Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
lsf-0352web1810861003.jpg
 

80 -luvun Rivitalon kph ja sauna

Kahden aikuisen kylpyhuone vaati rakenteellista korjausta. Korjausten yhteydessä tuli mahdollisuus päivittää tilan pintamateriaalit ja kalusteet kauniiksi sekä toimivaksi kokonaisuudeksi. Asukkaat pitävät saunomisesta ja kylpyhuoneeseenkin haluttiin kylpylätunnelmaa rentouttavan ja ylellisen vihreän muodossa. Kalanruotoladonta korostaa entisestään kaunista seinää. Muut kylpyhuoneen pinnat ovat raikkaita valkoisia ja vaaleita. Hyvä sadesuihku löytyi Gustavsbergiltä ja suihkuseinän voi halutessaan kääntää seinää vasten. Tilassa kuivataan välillä pyykkiä, joten tilan säästämiseksi ei haluttu kiinteää lasiseinää. Likapyykkiä ja pesuaineita varten asennettiin kaunis kaappi pesukoneen viereen. 

Saunan ilme on rauhallinen ja vaalea. Materiaalina tervaleppä.

Myös kylpyhuoneen takana olevan wc:n allaskaluste vaihdettiin uuteen, makuuhuoneen seinä maalattiin ja alakertaan asennettiin eteiseen uusi liukuovikaapisto. Makuuhuoneen seinä sai värikseen vihreän. Se sopi mainiosti kylpyhuoneen vieressä sijaitsevaan huoneeseen. Eteisen vanha mäntyinen vaatekaappi purettiin ja tilalle asennettiin uusi valkoinen liukovikaapisto. Vanhassa kaapissa oli henkaritilaa takeille huonosti. Vaikka uusi kaapisto on syvyysmitoiltaan suurempi, vaikuttaa eteinen nyt suuremmalta kuin ennen. Valkoiset liukovet suurentavat tilaa.

Projekti sujui alusta loppuun saakka hyvin. On erittäin totta, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Asiakas totesi lopuksi, että mietimme juuri kysytteköhän meiltä nyt "valitsetteko rempan vai valitsetteko muuton?" Ilahduimme, kun ilmoittivat valinneensa LJJR -remontin.KUVIA KOHTEESTA

 
 

Muut kohteet