Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
lsf-0260web.jpg
 

Haluatko työskennellä rakennusalalla? Lue lisää 

sopisitko meille Töihin?

Tee testi

Laatu-JJ Rakennus Oy on tasaista kasvua tekevä perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme rakennusalalla hyvin kattavasti. Toimimme päivittäin Forssassa, mutta myös muualla Kanta-Hämeessä. Lisäksi toimimme hyvinkin laaja-alaisesti Varsinais-Suomessa sekä Uudenmaan alueella. Pääasiassa rakennamme uutta ja remontoimme vanhaa avaimet käteen -periaatteella. Tosin joskus olemme jopa käyneet istuttamassa asiakkaallemme alppiruusun. Kymmenen vuoden aikana yritys on luonut maineen luotettavana ja jämptinä toimijana. Vaikka yrityksemme on perustettu 2010, löytyy meiltä rakentamisalan kokemusta jo yli kahden vuosikymmenen verran. Rakentajien lisäksi palveluksessamme työskentelee ammattitaitoinen sisustussuunnittelija.  

Mukaamme mahtuu eri ikäisiä osaajia. Vaikka teemme kovasti töitä, meille on tärkeää, että työskentely on myös hauskaa. Työnantajana olemme reilu, joustava ja pidetty. Tästä viestivät henkilöstömme sangen pitkät työsuhteet. Pyrimme siihen, että jokainen voi kertoa meille huolensa vapaasti. Meillä pääset työskentelemään osana motivoitunutta tiimiä.

Oletko rakennusalan ammattitaitoinen tekijä? Jos alan laadukas toimiminen on sinullekin tärkeää,  voit olla meihin rohkeasti yhteydessä. Kuulemme sinusta mielellämme lisää!

 Jätä tämä tyhjäksi