Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
lsf-0139web1610054384.jpeg
 
Ovatko uudisrakentajat asiakkaitanne? Saako teiltä myös suunnittelun? Ovatko kaikki tekijänne ammattilaisia? Minun pitäisi teettää keittiöremontti. Teettekö kaikki eli kalusteasennuksen, seinien maalauksen, välitilan laatoituksen ja uuden lattian asennuksen? Maksaako remonttitarjous jotain? Meillä pitäisi tehdä huoneistoremontti, johon kuuluisi myös uusi terassi? Teettekö terassin perustukset maaruuveilla? Kylpyhuone on jo 25 vuotta vanha. Haluaisin uuden kauniin kylpyhuoneen, jossa olisi isot laatat, ohuet saumat ja kaksi suihkua. Kylpyhuoneremontti pitäisi tehdä pian. Milloin voisitte aloittaa? Milloin Laatu-JJ Rakennus Oy:n remontti kannattaa toteuttaa? Voinko tehdä remontin tai sen osan itse? Kuinka kauan Laatu-JJ Rakennus Oy:n remontti kestää? Saanko työn teettämisestä kotitalousvähennyksen? Paljonko se on? Vaikuttaako materiaalien ominaisuudet työn hintaan? Kun tilaan työn teiltä, miten se laskutetaan? Onko työ mahdollista maksaa rahoituksella? Saako rahoituksen kauttanne? Saanko teiltä avaimet käteen -paketin, joka sisältää myös sähkö- ja putkityöt? Onko teillä asiakkaina yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä tai yrityksiä? Tehdäänkö ennen töiden aloittamista remontti-ilmoitus taloyhtiön isännöitsijälle? Kuinka paljon Laatu-JJ Rakennus Oy:n remontti maksaa?

Remontin hintaan vaikuttavat monet asiat eli mitä tarjous sisältää. Sisältöjä on miltei yhtä paljon kuin on tarjoajiakin. Laatu-JJ:n hintaan vaikuttavat remontoitavan tilan kunto, tehtävät työt, suunnitellut muutokset, suunnitellut materiaalit ja yhtenä tärkeänä asiakkaan budjetti. Jos esimerkiksi tilan kunto haukkaa alun työosuudellaan ja pinnan alle tulevilla materiaaleillaan ison osan budjetista, suunnitellaan pintamateriaalit ja muut silmillä nähtävät tuotteet edullisemmiksi. Kuitenkaan lopputuloksen ilmeestä tinkimättä. Tässä korostuu yrityksemme ammattilaisten kokemus ja tiivis yhteistyö asiakkaan toiveita unohtamatta. Remonttibudjettia miettiessä kannattaa nettisivuillamme laatujj.fi tutustua tarjoamaamme rahoitukseen. Tekemiemme remonttien hinnat ovat vaihdelleet suuresti. Keskihinta esimerkiksi avaimet käteen -kylpyhuoneremontille on noin 10 000 euroa. Useamman tilan remontti omakotitaloon kaikkine tuotteineen (kph + sauna + khh + 2x wc) maksoi viime kuussa yhteensä 34 100 euroa.

Mistä Laatu-JJ Rakennus Oy:n remontin hinta muodostuu? Millä alueella Laatu-JJ Rakennus Oy toimii? Millainen yritys Laatu-JJ Rakennus Oy on?